Bliv mentor

bliv mentor og få personlig og faglig udvikling.

– SKAL DU VÆRE MED?

BLIV MENTOR

Du vil i mentorrollen fungere som sparringspartner for en mentee og vejlede i uddannelses- og karrierevalg. Som mentor kan du:

  • Skabe større synlighed omkring den virksomhed du repræsenterer
  • Udvikle dine personlige kompetencer
  • Prøve kræfter med at have ansvar og vejlede
  • Indgå i et stærkt, fagligt netværk med andre mentorer og mentees

Programmet er for både dansktalende og internationale studerende.

Vil du også være mentor? Vi har desværre lige lukket for tilmeldingerne - men vil du gerne med næste gang? Så skal du være velkommen til at kontakte Heidi Albeck Jessen på mail: haj@educationesbjerg.com

 gøre overgangen fra studieliv til karriere til en positiv oplevelse for en studerende. Esbjerg og omegn har brug for en stærk gruppe af mennesker i erhvervslivet som kan hjælpe med at fastholde de kommende dimittender, i området. I mentorrollen kan du derudover finde en personlig kompetenceudvikling du kan anvende i dit eget videre karriereforløb.

SIBU Mentorprogram forløber over 7 måneder og har Kick off hvert år i november. Til Kick off mødet bliver både mentee og mentor klædt på til deres roller. 
Gennem forløbet mødes I i alt 6 gange, hvor dagsordenen er sat af mentee. Halvvejs i forløbet vil der være et midtvejsmøde, hvor adm. Direktør Anett Egsgaard, Telesikring faciliterer en spændende workshop om coaching, og hvor der er mulighed for at netværke med andre mentorer og mentees. Mentorprogrammet afsluttes i Maj med et fælles arrangement for alle mentorer og mentees, hvor faglighed og netværk vil være i centrum. 

Som mentee søger du om at få lov til at være en del af mentorprogrammet. Du opretter dig i vores rekrutteringssystem, hvor du blandt andet skal uddybe din motivation for hvorfor du gerne vil deltage. Der er et begrænset antal pladser og SIBU står for matchet mellem dig og en mentor. Vær forberedt på, at selvom vi i SIBU gerne vil finde en mentor til alle, er der en risiko for at der ikke er en mentor der matcher din profil. Som mentor kan du løbende søge en plads i mentorprogrammet ved at klikke på linket øverst på siden her. 

Afspil video

 gøre overgangen fra studieliv til karriere til en positiv oplevelse for en studerende. Esbjerg og omegn har brug for en stærk gruppe af mennesker i erhvervslivet, som kan hjælpe med at fastholde de kommende dimittender i området. I mentorrollen kan du derudover finde en personlig kompetenceudvikling, du kan anvende i dit eget videre karriereforløb.

SIBU Mentorprogram forløber over 8 måneder og har Kick off hvert år i november. Til Kick off mødet bliver både mentee og mentor klædt på til deres roller. 
Gennem forløbet mødes I i alt 6 gange, hvor dagsordenen er sat af mentee. Halvvejs i forløbet vil der være et midtvejsmøde, hvor vi faciliterer en spændende workshop om coaching, og hvor der er mulighed for at netværke med andre mentorer og mentees. Mentorprogrammet afsluttes i juni med et fælles arrangement for alle mentorer og mentees, hvor faglighed og netværk vil være i centrum. 

Når vi kender profilerne på mentorer, udarbejdes et opslag henvendt til kommende mentees, med virksomhedslogoer fra de virksomheder som mentorerne repræsenterer. På baggrund af ansøgningerne matcher vi dig som mentor med en mentee, hvor jeres uddannelsesbaggrund er den samme eller tæt på. Vi matcher også ud fra de ønsker som I hver især har listet op ved tilmelding.

Skulle der opstå tvivl om et eventuelt match vil den pågældende mentor blive kontaktet inden matchet er endeligt.

Alle tilmeldte mentorer får i løbet af oktober besked om, hvem der er deres kommende mentee. Mentor og mentee får oplysninger om hinanden og mødes første gang til programmets kick-off arrangement i november.

her kan du se, hvilke mentorer, der står klar til det næste hold som starter d. 8 november 2022.

Vil du også være mentor? Vi har desværre lige lukket for tilmeldingerne - men vil du gerne med næste gang? Så skal du være velkommen til at kontakte Heidi Albeck Jessen på mail: haj@educationesbjerg.com

Anja Borg Nordsig

"Mit navn er Anja, og jeg er R&D laborant ved Allison A/S.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee med at omsætte læring fra studiet til noget, man kan bruge på arbejdspladsen samt at give min mentee et indblik i, hvad arbejdsmarkedet forventer, og hvordan man kan håndtere sine egne forventninger i sit kommende arbejdsliv.

Jeg er uddannet laborant, og jeg vil være god til at tale med min mentee om kemi, mikrobiologi, viden om apparater og analysemetoder samt kontrol af produkter og arbejdet i en udviklingsafdeling."

Anja Borg Nordsig

- R&D Laborant
- Allison A/S

Annette Heard

Mit navn er Annette, og jeg arbejder som erhvervsguide ved ProVarde.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee med at danne sig et netværk indenfor sin fagbranche, og at jeg kan hjælpe min mentee med at få så meget erfaring som muligt, inden vedkommende træder ud i erhvervslivet.

Jeg har en professionsbachelor i socialt arbejde og en diplomuddannelse i ledelse. Jeg vil være god at tale med om arbejdet med udvikling og vækst i erhvervslivet, arbejdet som konsulent samt socialrådgiverfaget og rekruttering.

Annette Heard

- Erhvervsguide
- ProVarde

Annette Spicker Bruhn

Mit navn er Annette, og jeg er Direktør og ejer af konsulentvirksomheden SpickerSpicker - Nøglebundtet.dk

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee med at se og forstå perspektiverne i det kommende arbejdsliv.15 års erfaring som iværksætterkonsulent.

Jeg er uddannet Merkonom i marketing og har taget HD enkeltfag i statistik, IT, økonomi og økonomistyring. Jeg vil kunne sparre og coache omkring kompetencer og karriere, forretningsudvikling, strategisknetværk og ikke mindst start af virksomhed som iværksætter eller næste generation.

Annette Spicker Bruhn

- Direktør & Ejer
- SpickerSpicker - Nøglebundtet.dk

Bettina Søgaard

"Mit navn er Bettina, og jeg arbejder ved Kvist Industries A/S, hvor jeg er Project Manager - Organizational and Strategic development.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee med at omstille sin teoretiske viden til praksis, og at jeg kan hjælpe med ansøgninger og en ansøgningstaktik.

Jeg er Cand.Merc. i Styring og Ledelse og har en HA i erhvervsøkonomi. Som mentor vil jeg kunne sparre med min mentee om strategiudvikling, supply chain forretningsudvikling, procesoptimering, ansøgninger forandringsledelse og CV."

Bettina Søgaard

- Project Manager - Organizational and Strategic development
- Kvist Industries A/S

Bo Fyhring Sørensen

"Mit navn er Bo, og jeg er adm. Direktør i Foga ApS, Foga Consult ApS.

Mit håb er at jeg kan hjælpe min mentee, der hvor vedkommende har brug for det.

Jeg er uddannet skibsfører, og det, jeg vil være god til at tale med en studerende om, er energisektoren indenfor offshore renevables samt olie & gas, søfart (shipping og superintendency), HSEQ relaterede områder og charter breaking, grøn omstilling, miljøprojekter, ledelse og konsulentarbejde indenfor offshore aktiviteter."

Bo Fyhring Sørensen

- Adm. Direktør
- Foga ApS, Foga Consult ApS

Carsten Meldgaard

”Mit navn er Carsten, og jeg arbejder som senior udvikler ved Quantity Digital.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee med at imødekomme det niveau, som arbejdslivet efterspørger, og at jeg kan bidrage til min mentees overgang fra at sidde på skolebænken til at have ansvar for rigtige projekter.

Jeg har en bachelor i webudvikling og vil være god til at tale med ift. custom e-commerce løsninger, corporate sites og webapplikationer. Derudover vil jeg også kunne dele ud af viden ift. netværk, karriere & job, CV, portfolio, uddannelse og praktik.”

Carsten Meldgaard

- Senior developer
- Quantity Digital

Casper Mogensen

Mit navn er Casper, og jeg er Advokatfuldmægtig hos Penta Advokater A/S.

Jeg håber på at kunne hjælpe min mentee på omstilling fra studie miljø til arbejdsmiljø, herunder mere fokus på praktik end teori.

Jeg er Cand.jur og jeg vil være god at tale med om jura (primært erhvervsjura), erhvervsøkonomi, regnskab og give sparring vedrørende uddannelsesmæssige udfordringer.

Casper Mogensen

- Advokatfuldmægtig
- Penta Advokater A/S.

Carsten Weiss

"Mit navn er Carsten, og til dagligt er jeg Marketingchef/CMO ved Det Faglige Hus.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee til at blive bedre til at omsætte sin teoretiske faglighed til praksis, og at jeg kan give min mentee en masse faglig sparring..

Jeg er cand.mag. i oplevelsesøkonomi, og jeg vil kunne tale om faglig sparring inden for adfærdsdesign, entrepreneurship, kommunikation, markedsføring, oplevelsesdesign, sociale og kulturelle strategier, forretningsplaner og værdiskabelse."

Carsten Weiss

- Marketingchef/CMO
- Det Faglige Hus

Cecilie Lykke Boisen

”Mit navn er Cecilie, og jeg er Marketingmedarbejder ved BilligPaefume.dk

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee til at få den erfaring, som ellers kan spænde ben for nyuddannede.

Jeg er uddannet markedsføringsøkonom fra EASV og jeg vil kunne tale med min mentee om online markedsføring - især SoMe i form af videoer, lives, posts, ja tak tilbud, annoncering, SEO-tekster og så vil jeg kunne give en indsigt ind i at arbejde hos en webshop.”

Cecilie Lykke Boisen

- Marketingmedarbejder
- BilligPaefume.dk

Christian L Bendesen

"Mit navn er Christian, og ved Jansson El A/S arbejder jeg som afdelingsleder.

Jeg håber på at kunne hjælpe min mentee med at finde den rigtige retning og virksomhed for vedkommende samt at bidrage til, hvordan det er at komme ud på arbejdsmarkedet.

Jeg er uddannet Maskinmester og vil derfor kunne sparre om uddannelsen med min mentee samt mandskabsledelse, økonomiansvar, afdelingsledelse, salg, tilbudsberegning og elbranchen."

Christian L Bendesen

- Afdelingsleder
- Jansson El A/S

Dana Hjorth Widenborg

”Mit navn er Dana, og ved Esbjerg Kommune arbejder jeg som Digitaliseringskonsulent.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe en studerende med at konvertere teori til praksis, og at jeg kan hjælpe en studerende med at lære vedkommendes evner bedre at kende.

Jeg er uddannet kultursociolog, og jeg vil være god til at tale om projekt- og konsulentarbejde, hvordan man bruger samfundsvidenskab i praksis, at konvertere en akademisk værktøjskasse til en praksisnær og overgangen fra studie til job.”

Dana Hjorth Widenborg

- Digitaliseringskonsulent
- Esbjerg Kommune

Diana Wehner Sundtoft

”Mit navn er Diana, og jeg er HR Konsulent ved Sports Connection / Skechers.

Jeg håber på at kunne hjælpe det enkelte unge menneske til at finde ind til og holde fast i de retninger, som er gode for dem og hjælpe til at finde den rigtige samarbejdspartner eller arbejdsgiver.

Jeg har en akademiuddannelse i organisation og finansiering og jeg vil kunne dele ud af min viden indenfor HR - rekruttering, personprofiler, employer branding, ledelsessparring, mapping og tilrettelæggelse af udvikling.”

Diana Wehner Sundtoft

- HR Consultant
- Sports Connection / Skechers

Dorte Andersen

"Mit navn er Dorte, og til dagligt er jeg Environment & Compliance Specialist ved Kvist Industries A/S.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee med at omstille teori til praksis, hvor det for mig hjalp meget at have et relevant studiejob.

Jeg er uddannet cand.scient. i Environment & Resource Management og i min mentorrolle, vil jeg kunne tale med min mentee om de faglige områder fra min uddannelse, compliance- og bæredygtighedsforespørgsler fra kunder, miljømærkninger og -certificeringer, CV og jobsamtaler samt forberedelse til denne."

Dorte Andersen

- Environment & Compliance Specialist
- Kvist Industries A/S

Finn Erik Kristiansen

"Mit navn er Finn, og jeg er direktør i ProVarde S/I.

Jeg håber, at jeg kan hjælpe min mentee med at lette overgangen fra studieliv til erhvervsliv, som, jeg har oplevet, overrasker mange.

Jeg er oprindeligt uddannet boghandler, men som mentor vil jeg kunne sparre med min mentee omkring stort set alt, da jeg har haft mange hatte på."

Finn Erik Kristiansen

- Direktør
- ProVarde S/I

 Frederikke Schreiber

"Mit navn er Frederikke og til daglig arbejder jeg som jurist ved Sikkerhedsstyrelsen. Jeg har forud herfor arbejdet 5 år som anklager

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee med at blive klar på overgangen til og hverdagen med fuldtidsarbejde.

Jeg er cand.jur., og som mentor vil jeg kunne dele min viden om at være jurist i det offentlige med erfaring fra både politiet og Sikkerhedsstyrelsen med min mentee. Jeg vil kunne sparre om særlig forvaltningsret og strafferet, men også øvrige områder inden for juraen.”

 Frederikke Schreiber

- Jurist
- Sikkerhedsstyrelsen

Hans Tosti

”Mit navn er Hans og ved Create Media, er jeg ansat som Executive Producer.

Jeg håber på at kunne hjælpe min mentee og særligt at kunne hjælpe vedkommende til at skabe meningsfulde erfaringer.

Jeg er master i Cross Media Communication, og jeg vil kunne tale med min mentee om kreative koncepter på film, reklame og salg af disse til større danske virksomheder. Tidligere har jeg været i forskellige stillinger inden for marketing og kommunikation - SoMe specialst og manager til CMO og CEO i Nicehair.”

Hans Tosti

- Executive Producer
- Create Media ApS

Heidi Vestergaard Larsen

"Mit navn er Heidi og jeg arbejder ved Esbjerg Kommune som Chef for Velfærdsteknologi, IT & Uddannelse.

Som mentor er mit håb, at jeg kan hjælpe min mentee med at binde uddannelse og job bedre sammen.

Med min Master i Procesledelse og organisatorisk forandring vil jeg være god til at tale med min mentee om HR, herunder kultur, coaching (gruppecoaching, stresscoaching), karriereudvikling, strategisk udvikling, profilanalyser, jobinterview (test af kandidater) samt personlig- og faglig udvikling, coaching, trivsel og arbejdsmiljø."

Heidi Vestergaard Larsen

- Chef for Velfærdsteknologi, IT & Uddannelse
- Esbjerg Kommune

Henriette Steen Slinkert

”Mit navn er Henriette, og jeg arbejder til dagligt ved Norlys Erhverv som Afdelingsleder.

Jeg håber på at kunne hjælpe min mentee med at få forventningsafstemt, hvad vedkommende kommer ud til på den anden side af studiet samt hvordan vedkommende sætter sin uddannelse bedst mulig i spil i Erhvervslivet.

Jeg er uddannet Cand.merc i Marketing og Innovation og vil være god til at sparre omkring strategi- og forretningsudvikling, ledelse, CX/kundeoplevelser, det at være i en kommerciel virksomhed og optimering af processer og arbejdsgange.”

Henriette Steen Slinkert

- Afdelingsleder
- Norlys Erhverv

Jakob Hübschmann Pettit

”Mit navn er Jakob, og ved Shoreline arbejder jeg som Senior Software Developer.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe en mentee med at se forskellen på en opgave og et projekt og blive klar på, hvordan det er at komme ud i erhvervslivet ift. forpligtelser, forventninger og formuleringer.

Jeg er uddannet web developer, og jeg vil være god til at sparre med min mentee om god programmeringsskik, professionel omgang, jobsøgning, det gode CV, arbejdsforhold, struktur og fremgangsmetoder.”

Jakob Hübschmann Pettit

- Senior Software Developer
- Shoreline

Jakob Knud Bro Lorenzen

"Mit navn er Jakob, og jeg arbejder ved Varde Kommune som Specialkonsulent i HR og Udvikling.

Som mentor håber jeg på at kunne hjælpe min mentee med overgangen fra at være et individ på studiet til at blive en del af noget større på arbejdspladsen.

Jeg har en Cand.mag. i historie og statskundskab / HD(O), og jeg vil være god til at sparre med min mentee omkring praktisk projektudvikling, processtyring og strategi, at arbejde i en politisk organisation og at arbejde med politikskabelse."

Jakob Knud Bro Lorenzen

- Specialkonsulent i HR og Udvikling / Personale, Udvikling og Kommunikation
- Varde Kommune

Jeppe Krog Rasmussen

”Mit navn er Jeppe, og jeg er CEO ved & Founder af DanCann Pharma A/S.

Jeg håber på at kunne hjælpe min mentee med at omdanne teori til praksis og med at se, hvor teorien fra skolen kan anvendes på arbejdspladsen.

Jeg har taget en HHX og beskæftiger mig til dagligt med corporate finance, ledelse, forretningsudvikling, stakeholders og shareholders (investor relations), marketing samt innovation, og jeg vil derfor være god til at sparre med min mentee på disse områder.”

Jeppe Krog Rasmussen

- CEO & Founder
- DanCann Pharma A/S

Jette Sejrup Stagaard

”Mit navn er Jette, og jeg arbejder ved Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn som Afdelingsleder.

Håbet for mig som mentor er, at jeg kan hjælpe min mentee til at få et godt netværk og til at sætte mål og komme i mål et skridt ad gangen.

Jeg er uddannet HD(O), erhvervsrådgiver og har en diplomuddannelse i regnskab og økonomi. Jeg vil være god til at sparre omkring ledelse, udvikling, rådgivning af privat- og erhvervskunder, og så vil jeg også kunne tale med min mentee om uddannelsesplaner / karriereplaner.”

Jette Sejrup Stagaard

- Afdelingsleder
- Sparekassen for Nr. Nebel og Omegn

Jimmy Nielsen

”Mit navn er Jimmy, og jeg er direktør i Ølgod Elektro A/S.

Som mentor håber jeg på at kunne hjælpe med overgangen fra et trygt miljø til en hverdag, hvor du forventes at præstere og skal tage egne beslutninger, der kan måles direkte.

Jeg er uddannet automatikfagteknikker med speciale i elektro, men sidder i dag med alt fra ledelse, tilbud, salg, kundekontakt, energioptimeringsprojekter, iværksætteri, netværk til forretningsudvikling.”

Jimmy Nielsen

- Direktør
- Ølgod Elektro A/S

Julie Skals

”Mit navn er Julie, og jeg er til dagligt på Esbjerg Kommune som Erhvervsplaymaker.

I min mentorrolle håber jeg på, at jeg kan hjælpe min mentee med at få et større netværk.

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og min mentee vil med mig få en mentor, som er god til at give sparring til opgaver og eksamen, til at træffe anderledes valg og til at bygge bro mellem undervisning og erhvervslivet.”

Julie Skals

- Erhvervsplaymaker
- Esbjerg Kommune

Kasper Bech Pedersen

”Mit navn er Kasper, og jeg er Erhvervsplaymaker ved ProVarde.

Jeg håber på, at jeg kan være med til at hjælpe min mentee med at få omsat teori til praksis.

Jeg har taget læreruddannelsen, og jeg vil kunne sparre med min mentee om projektstyring, ændre erhvervsretning, procesledelse, udviklingsarbejde, organisering af projekter, kommunalt-samarbejde og at samarbejde mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og folkeskoler.”

Kasper Bech Pedersen

- Erhvervsplaymaker
- ProVarde

Kathrine Aae Nissen

"Mit navn er Kathrine, og jeg arbejder ved Align som Strategisk partner og bestyrelsesmedlem.

Mit håb som mentor er, at jeg kan hjælpe min mentee med at finde sin plads og lande på den rette hylde.

Min uddannelsesbaggrund er Cand.merc.(psyk.), og som mentor vil jeg være god til at tale om organisationsudvikling, HR-drift, leder- og teamudvikling, ledelse, supply chain, change management, strategiimplementering og at hjælpe virksomheder i vækst samt bestyrelsesarbejde."

Kathrine Aae Nissen

- Strategisk partner, Bestyrelsesmedlem
- Align - we sharpen your business

Kenneth Nielsen

"Mit navn er Kenneth, og jeg er Project Lead Engineer - High Voltage ved Semco Maritime.

Som mentor vil jeg gerne hjælpe min mentee med at komme godt i gang med at finde et job, hvor jeg ser ansøgerens attitude som det vigtigste.

Jeg er uddannet diplomingeniør i stærkstrømsteknologi, og som mentor vil jeg kunne sparre omkring, hvordan det er at arbejde i internationale virksomheder, jobansøgninger, skridtet fra uddannelse til arbejdsmarkedet og elektronik."

Kenneth Kristiansen Nielsen

- Project Lead Engineer - High Voltage.
- Semco Maritime

Lasse Jørgensen

"Mit navn er Lasse, og ved Hvide Sande Shipyard Steel & Service arbejder jeg som Mechanical Engineer B.Eng / Team leader.

Jeg håber på, at jeg kan hjælpe en mentee med at blive afklaret med, hvilke forventninger der er til en, når man kommer ud på arbejdsmarkedet.

Jeg er uddannet Maskiningeniør B.Eng og i rollen som mentor, kan jeg sparre om alt inden for maskinkonstruktion, design, udarbejdelse af tekniskdossier, herunder risikoanalyser, fastlæggelse af strukturelle og tekniske krav, materialeudvælgelse og opsætning af test på færdigt udstyr."

Lasse Jørgensen

- Mechanical Engineer B.Eng / Team leader
- Hvide Sande Shipyard Steel & Service

Louise Aagaard Jensen

Mit navn er Louise, og til dagligt arbejder jeg ved Letbek som Materiale specialist.

Som mentor håber jeg på at kunne hjælpe min mentee med at forstå vigtigheden af sine personlige kompetencer og af at have en opsøgende tilgang i ens kommende arbejde.

Jeg er uddannet civilingeniør i kemi og jeg vil kunne sparre med min mentee om, hvordan det er at arbejde i udviklingsafdelingen af en plastproduktionsvirksomhed, at arbejde med bæredygtighed, ingeniørvidenskaben (Kemi, Matematik, Fysik) samt projektarbejde og projektledelse.

Louise Aagaard Jensen

- Materiale Specialist
- Letbek A/S

Mads Lykke Kristensen

”Mit navn er Mads, og jeg er Serviceleder ved EVR.

I min mentorrolle vil jeg gerne hjælpe min mentee med at se, hvordan vedkommende kan bidrage på en arbejdsplads med sin teoretiske viden, og hvordan vedkommende kan komme ind på arbejdsmarkedet.

Handelsskolen udgør min uddannelsesbaggrund og som mentor vil jeg dele min viden omkring HR, service, ledelse, drift, fremtiden på arbejdsmarkedet og hvilke krav der stilles på arbejdspladsen med min mentee.”

Mads Lykke Kristensen

- Serviceleder/HR
- EVR

Mads Møller Kristensen

”Mit navn er Mads, og jeg arbejder ved DanCann Pharma som CFO.

Som mentor håber jeg på at hjælpe en mentee med at forberede sig på alle de ting, der er nye, når vedkommende starter i sit første job.

Jeg er Cand.merc.aud og beskæftiger mig med økonomi og HR ved DanCann Pharma samt er projektleder og en del af ledergruppen. Jeg vil derfor kunne sparre med min mentee om økonomistyring, regnskab, risikostyring, organisation, strategi, personlig udvikling og mål.”

Mads Møller Kristensen

- CFO
- DanCann Pharma

Ole Marius Olsen

Mit navn er Ole Marius Olsen og jeg arbejder som maskiningeniør ved MLD Aps. Jeg vil rigtig gerne give lidt tilbage, og være med til at promovere uddannelsen som maskiningeniør, og samtidig inspirere og styrke fremtidige maskiningeniører på arbejdsmarkedet.

Jeg har selv oplevet at kontakten til arbejdslivet som studerende kan være svær. Denne problematik, vil jeg gerne være med til at imødekomme og give en mentee sparring til faget generelt, men også konstruktion, styrker og f.eks. stressforebyggelse.

Ole Marius Olsen

- Maskiningeniør
- MLD ApS

Maria Skau Stokholm

"Mit navn er Maria, og jeg er ansat ved NiceHair ApS som Head of Own Brands

Mit håb er, at jeg kan gøre min mentee tryg i, hvad der venter på den anden side af studielivet, og hvordan man klæder sig godt på til at lykkes

Jeg er uddannet i Entreprenørskab og Design, og det, jeg vil være god til at tale med en studerende om, er branding, design, marketing, konceptudvikling strategiudvikling, strategi- og procesimplementering, ledelse, fastsættelse af arbejdsgange og KPI'er."

Maria Skau Stokholm

- Head of Own Brands
- NiceHair ApS

Mathias Rønn

”Mit navn er Mathias, og jeg er Kommerciel Chef ved EfB.

Som mentor håber jeg, at jeg kan hjælpe min mentee med at omsætte teori til praksis.

Jeg er bachelor i Medieproduktion og ledelse og kandidat i Cand.it. -Ebusiness fra IT-Universitetet. Jeg vil kunne sparre med en mentee om Ebusiness, salg samt ledelse og særligt indenfor oplevelsesindustrien og fodbold.”

Mathias Rønn

- Kommerciel Chef
- EfB

Mathias Kirkegaard Poulsen

"Mit navn er Mathias, og jeg er ansat ved Sydvestjyske Museer som Eventkoordinator.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee med at blive klar til overgangen fra studielivskulturen til kulturen i erhvervslivet.

Jeg er uddannet serviceøkonom med speciale i event management. Min mentee vil derfor kunne tale med mig om at afholde og udarbejde arrangementer samt sparre med mig om netværk, sin relation til erhvervslivet, sit CV og fremtidige jobmuligheder."

Mathias Kirkegaard Poulsen

- Eventkoordinator
- Sydvestjyske Museer

Michael Hansen

”Mit navn er Michael og jeg er Director of Sales and Marketing ved LINK Mobility A/S.

Jeg håber på at kunne give min mentee en ide om, hvad der venter vedkommende på arbejdsmarkedet samt at kunne videregive nogle af mine erfaringer og guide vedkommende på rette vej.

Min uddannelsesbaggrund er en BA i International marketing og salg, og jeg vil være god til at tale med en mentee om mine fagområder, det praktiske som både lønmodtager og som arbejdsgiver og så at være i både små og mellemstore virksomheder.”

michael hansen

- Salgs- og Marketingsdirektør
- LINK Mobility A/S

Max Nørgaard Hansen

"Mit navn er Max og ved Landal Green Parks arbejder jeg som General Manager.

Jeg håber på, at jeg kan hjælpe min mentee med at forbinde den teoretiske viden med den praktiske, som er på arbejdspladsen.

Jeg har en Diplom i ledelse, og som mentor vil jeg være god til at tale med min mentee omkring ledelse, netværk, kommercielle strategier og forandringsledelse."

Max Nørgaard Hansen

- General Manager
- Landal Green Parks

Lars Stieper Karbing

"Mit navn er Lars, og jeg arbejder I Sydbank som erhvervsrådgiver.

Som mentor håber jeg på at kunne hjælpe min mentee med overgangen fra studie til job. Bl.a. med fokus på forventninger, motivation og arbejdsglæde samt fremtidige karrieremuligheder.

Jeg er uddannet HD (FR), Erhversrådgiver. Har tidligere arbejdet som privatrådgiver samt investeringsrådgiver. Jeg vil derfor bl.a. kunne sparre om karriereplaner indenfor den finansielle sektor".

Lars Stieper Karbing

- Erhvervsrådgiver
- Sydbank

Nicolaj F. Aarøe

Mit navn er Nikolaj. Jeg er Business Development Executive hos CIBT og jeg uddannet som shippinguddannet.

Til dagligt beskæftiger jeg mig mest med Business Development, Marketing, Sales og Strategic sales. Det er især inden for disse områder jeg vil kunne dele en masse erfaringer med en kommende mentee.

Nicolaj F. Aarøe

- Business Development Executiver
- CIBT

Michael L. Madsen

"Mit navn er Michael, og jeg er Udviklingsdirektør i Blika A/S.

Mit håb er, at jeg kan give min mentee et virkelighedsnært billede af, hvordan erhvervslivet er. Erhvervslivet er meget anderledes end det billede, man får malet i løbet af sin studietid, oplever jeg.

Jeg er oprindeligt uddannet bygningsingeniør og har i lang årrække beskæftiget mig med strategisk forretningsudvikling. Jeg vil være god til at tale med en mentee om alle de aspekter der er med til at skabe en succesfuld virksomhed, lige fra strategi, virksomhedsledelse til forandringsledelse".

Michael L. Madsen

- Udviklingsdirektør
- Blika A/S

Mick Bundsgaard

"Mit navn er Mick, og jeg er ansat ved Telesikring som forretningsudvikler.

Mit håb er at jeg kan give min mentee en bedre forståelse af vedkommendes egne evner, hvad vedkommende kan tilbyde og at give vedkommende en bedre forståelse for, hvordan man sætter sig selv i spil i f.eks. en jobsamtale.

Jeg har en bachelor i international marketing & sales, og jeg vil være god til at tale om springet fra uddannelse til arbejdsmarked, organisatoriskudvikling, salg, forretningsudvikling, personlig udvikling og marketing, kundetilfredshed og projektledelse."

Mick Bundsgaard

- Forretningsudvikler
- Telesikring A/S

Mikkel Lux Larsen

”Mit navn er Mikkel og jeg er ansat som arkitekt ved Esbjerg Kommune.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee til at finde et job, som vedkommende synes kunne være interessant

. Jeg er uddannet Cand.arch. og vil derfor kunne sparre med en mentee om arkitektur, rumlig forståelse og byrumsprojekter samt planlægning, præsentationstekniker, formidling, grafiske produkter, tidsoptimering, at undgå stress, jobansøgning og CV.”

Mikkel Lux Larsen

- Arkitekt
- Esbjerg Kommune

Marcus Bjerringgaard Andersen

Mit navn er Marcus, jeg arbejder som udvikler ved Quantity Digital og har en foregående bachelor i webudvikling. Her sidder jeg med udvikling af website, apps, e-commerce, samt varetager kundemøder og projektestimering.

Jeg vil især kunne bidrage med teknisk hjælp inden for web, e-commerce, samt overgangen fra studerende til ansat, jobsøgning, og meget mere.

Marcus B. Andersen

- Udvikler
- Quantity Digital ApS

Morten Sandholdt

"Mit navn er Morten og jeg er ansat som IT chef ved Det Faglige Hus.

Jeg vil arbejde for at min mentee får de rette værktøjer til at navigere i de muligheder erhvervslivet giver. Det handler især om at blive klædt på, til at træffe de rigtige beslutninger og finde ud af, hvilken retning, der er den rigtige for dig at gå.

Jeg er uddannet som Datamatiker og arbejder som IT chef for en afdeling på 25 medarbejdere. Jeg har et særligt indblik i hvad det vil sige at arbejde inden for it i den private og offentlige sektorer, både nationalt og internationalt. Jeg har fokus på, hvordan du skaber det rigtige netværk og finder vej til det job du drømmer om.”

Morten Sandholdt

- IT Chef
- Det Faglige Hus

Peter Jørgesen

”Mit navn er Peter, og jeg er CEO ved arbejder ved WorkPoint A/S.

Jeg håber på, at jeg kan give min mentee viden om, hvordan erhvervslivet hænger sammen, og hvad den studerende skal prioritere i sit første job.

Min uddannelsesbaggrund er Cand.Polyt. og jeg vil være god at tale med ift. Ledelse og virksomhedsudvikling samt strategi, prioritering og forretningsudvikling.”

Peter Jørgensen

- CEO
- Workpoint A/S

Nicki Schousboe

"Mit navn er Nicki, og jeg er Director of Commercial Sales i virksomheden SwipBox.

Med min livs- og arbejdserfaring håber jeg på, at jeg kan hjælpe min mentee med at finde den rette hylde, og at jeg kan få sparret med vedkommende om at få ro på, og være i nuet.

Jeg er uddannet salgsassistent fra Handelsskolen, og som mentor vil jeg være god at tale med ift. valg af karriere, ledelse og rekruttering samt salg, ledelse, forretningsudvikling, event, kontrakt, forhandlinger, marketing og at have internationale kunder."

Nicki Schousboe

- Director, Commercial Sales
- SwipBox

Palle Lau Nordtorp

"Mit navn er Palle, og jeg arbejder ved Qubiqa som Project engineer – Mechanical.

Som mentor er mit håb, at jeg kan give min mentee bedre viden omkring, hvad en kommende arbejdsgiver forventer.

Jeg er uddannet B.Sc. Mechanical Engineering, og jeg kan sparre om mekaniske konstruktioner og overgang til arbejdsliv samt idegenerering, 3D modellering af maskiner, beregning af maskiner, opgradering af maskiner, udfærdige arbejdstegninger og at være arbejdsmiljørepræsentant."

Palle Lau Nordtorp

- Project engineer - Mechanical
- qubiqa

Regina Seidel

”Mit navn er Regina, og jeg er ansat som Assistant ved Deloitte.

Mit håb er, at min mentee kan få hjælp af mig til at blive sikker på, hvad vedkommende vil og til at få et job.

Jeg er Cand.Merc.Aud og jeg vil særligt kunne tale med min mentee ift. regnskab og revision.”

Regina Seidel

- Assistant
- Deloitte

Rikke Krogsgaard

”Mit navn er Rikke, og jeg er klimakoordinator ved Esbjerg Kommune.

Som mentor håber jeg på, at jeg kan hjælpe min mentee til at få en fod indenfor i erhvervslivet og til at stole på sine egne evner.

Jeg er uddannet Environmental ressource management (Bsc), Environmental management and Sustainable Science (cand. polyt), og som mentor vil jeg kunne sparre med om energiteknik, CO2-beregninger, økosystem, bæredygtig forretningsudvikling, FNs verdensmål, miljøledelsessystemer, CØ, International, national og lokal klimapolitik og lovgivningsmæssige forhold indenfor klima og miljø.”

Rikke Krogsgaard

- Klimakoordinator
- Esbjerg Kommune

Rikke Tangaa

Mit navn er Rikke Tangaa og jeg arbejder som selvstændig konsulent inden for salg og salgsstrategi. Ydermere, arbejder jeg også med kommunikation, coaching, konflikthåndtering og underviser jobsøgende.

Jeg kan især bidrage med mine vide kompetencer inden for kommunikation, networking, salg og ansøgningsprocesser.

Rikke Tangaa

- Selvstændig
- Rikke Tangaa

Roos Wolkers

"Mit navn er Roos, og til dagligt arbejder jeg ved Allison A/S som Produktudvikler.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe en mentee med at blive klar på nogle af de krav, som kommer med, at man går fra studerende til medarbejder.

Jeg er uddannet bioanalytiker, og jeg vil være god at tale med om laboratoriearbejde og arbejde i driftslaboratorie samt nyudvikling og forbedring af produkter, samarbejde, eksperimenterende arbejde, dokumentationsopgaver, produktsikkerhed/kvalitetskontrol, anvendt kemi og etik."

Roos Wolkers

- Produktudvikler
- Allison A/S

Simone Ejsbøl

"Mit navn er Simone og som Marketingkoordinator arbejder jeg til dagligt hos NiceHair.

Som mentor håber jeg på at hjælpe en mentee med at få et overblik over arbejdsmarkedet, at få italesat sine kompetencer og steder, hvor vedkommende kan bidrage til en virksomhed,

Jeg er uddannet Cand.mag. i medievidenskab fra Aarhus Universitet, og som mentor vil jeg være god til at tale med min mentee om marketing/kommunikation i forskellige afskygninger, copywriting, jobsøgning, CV og kompetenceafklaring."

Simone Ejsbøl

- Marketingkoordinator
- NiceHair aps

Susan Lehmann Nielsen

"Mit navn er Susan, og jeg arbejder til dagligt som Eventkoordinator på Musikhuset Esbjerg.

Jeg håber på, at jeg kan hjælpe min mentee med at blive klar til arbejdsmarkedet samt det ansvar, som følger med og at få skabt nogle professionelle relationer.

Jeg er uddannet Cand.scient.soc. og som mentor, vil jeg være god til vende projektarbejde, eventplanlægning, koordinering og fundraising med min mentee."

Susan Lehmann Nielsen

- Eventkoordinator
- Musikhuset Esbjerg

Susanne Hartvig

”Mit navn er Susanne og jeg er Specialkonsulent - strategi og analyse på Esbjerg Kommune.

Håbet er for mig, at jeg kan bidrage til, at min mentee føler sig tryg ved at stå på egne ben, tryg ved at lære nye arbejdsgange og kulturer at kende.

Jeg er uddannet Cand.mag. i organisationskommunikation, og jeg vil være god at tale med om organisationsudvikling, ledelsesunderstøttelse, kommunikation, strategi og analyse samt interessevaretagelse.”

Susanne Hartvig

- Specialkonsulent - strategi & analyse
- Esbjerg Kommune

Søren Langelund

"Mit navn er Søren, og som Young VIKING Network Manager arbejder jeg ved VIKING Life-Saving Equipment A/S.

Håbet er for mig, at jeg kan bidrage til, at min mentee føler sig tryg ved at stå på egne ben, tryg ved at lære nye arbejdsgange og kulturer at kende.

Jeg er sproglig student og blev derefter salgselev i Viking, hvor jeg har været i 35 år. Som mentor vil jeg være god at sparre med omkring, virksomhedstankegange, ledelsesageren og strategi samt salg, projektledelse, netværk, kulturforskelle i eksportsalg, præsentationstekniker, håndtering af nye medarbejdere og social adfærd på arbejdspladsen."

Søren Langelund

- Young VIKING Network Manager
- VIKING Life-Saving Equipment A/S

Thomas Serup Siig

”Mit navn er Thomas, og jeg arbejder hos LEGO System A/S som Projektleder.

Mit håb er, at jeg kan hjælpe min mentee til at kunne gå på kompromis og forstå, at der skal prioriteres i en erhvervskontekst, da langt de fleste arbejdspladser har forventninger til resultater og fremdrift.

Jeg er uddannet civilingeniør i kemi og vil være god til at sparre om bæredygtighed, udvikling af nye processer og udstyr samt udfordringer omkring branchevalg, karrierevej og overgangen fra studiemiljø til erhvervsliv.”

Thomas Serup Siig

- Projektleder
- Lego Systems A/S

Simon Klinge Nielsen

Mit navn er Simon, jeg arbejder som team lead R&D mechanical ved Andritz Feed and Biofuel A/S. Her arbejder jeg med udvikling af industrimaskiner, som bruges til foderproduktion og biomasse pelletering, jeg har en foregående uddannelse som MSc Process Engineering and Combustion Technology.

Jeg glæder mig til at hjælpe en studerende på vej mod hans/hende karriere, hvor jeg især kan tilbyde vejledning i overgangen fra studieliv til arbejdsliv, samt få afmystificeret hvilke specifikke krav der stilles til de nyuddannede.

Simon Klinge Nielsen

- Andritz Feed & Biofuel
"Min mentor har hjulpet mig med ansøgningsprocesser i forhold til studie- jobs. Det har gjort, at jeg nu har fået et studiejob".
Chen Jingchang, BA in International Sales & Marketing - Erhvervsakademi SydVest
"Min mentor har givet mig et indblik i, hvad det vil sige at arbejde som kemiingeniør - f.eks., hvor meget arbejder hun i laboratorie og hvordan er hendes dag ellers bygget op?"
Ditte Foged Jensen, Kemiingeniør studerende på Aalborg Universitet
"Som mentor får jeg nye værktøjer, som jeg bruger både i mine samtaler med min mentee, men også i min dagligdag på jobbet".
Palle Lau Nordtorp, Project Engineer – Mechanical - Qubiqa
"Min mentor har givet mig forslag til, hvordan jeg bruger min erfaring, bygger videre på den, samt hvordan jeg, i ansøgningsprocessen, skiller mig ud blandt mange og gør et godt indtryk"
Freja Flodgaard Madsen, Kandidat i Cultural Sociology, SDU Esbjerg
"Mentorprogrammet er et rigtig godt initiativ. Jeg kan virkelig godt lide, at initiativet både hjælper studerende med at få en fod indenfor hos virksomheder, og samtidig også giver virksomhederne en kontakt til de studerende".
Natalia Chrapkova. Process Engineer DSM
Close Bitnami banner
Bitnami