fbpx

INSPIRATION

For studerende

SIBU - Student in business

VIDEO

sibu's kampagne video 2020

bliv mentee i sibu's mentorprogram

Hvad kan du, som studerende, få ud af at være mentee i SIBU's mentorprogram? Hvem kan søge som mentee og hvornår kan man søge?

Det kan du se i denne kampagne video, samt læse mere om her på siden.

HVORDAN MATCHER VI DIG MED DIN MENTOR?

MØD HR-PARTNER, ANNE SOFIE SKOU JESSEN
Sammen med vores Erhvervskonsulent, Peter Hegelund, er hun drivkraften bag SIBU mentorprogrammet – og det er hende der skal være matchmakeren mellem vores SIBU-mentorer og dig, som søger en plads i vores mentorprogram.

MØD 2 AF VORES MENTORER:

SARA SOMMER & MORTEN MARKVART

Sara Sommer, HR Udviklingskonsulent fra Esbjerg Kommune og Morten Markvart, Ingeniør ved Rambøll er 2 af, vores i alt, 15 skarpe mentorer i SIBU's mentorprogram, der står klar til at vejlede dig som kommende SIBU mentee.

DET ER FEDT AT VÆRE MENTEE!
"I mit forløb som mentee har jeg brugt min mentor både ift. personlig udvikling på arbejdet, men også i forhold til fagligt råd og vejledning på forskellige opgaver i løbet af studiet. Min mentor har været fantastisk til at dele ud af sine erfaringer, og jeg har flere gange været ude for nogle ting, både personligt, på studiet og på arbejdet, hvor han havde været ude for noget lignende tidligere, og derfor kunne hjælpe mig med at komme godt igennem det."

Mads Borch Lauridsen
Business Development Student Assistant
VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT A/S
FOR MIG GAV DET MASSER AF PERSONLIG UDVIKLING
”At være mentee har bidraget til en stor personlig udvikling for mig. Jeg har taget nogle chancer og kastet mig ud i nogle udfordringer jeg måske ikke ville have gjort, hvis ikke jeg havde haft en mentor at sparre med. Andre skal søge om at blive mentee fordi de søger muligheder og udfordringer, med sparring og support fra en erfaren mentor samt man har et ønske om personlig og faglig udvikling”.

Trine Lauridsen
Sales Assistant MES Passenger
VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT A/S
At være mentee har gjort mig tryg i at være ny i erhvervslivet.
”Overgangen fra studie til arbejdslivet kan være svær, og en mentor kan være med til at guide og vejlede dig, så du får den bedst mulige start på arbejdslivet. Det kan ofte være svært at vide, hvad man kan forvente, når man er ved at blive færdig, og vejledningen fra ens mentor kan være med til at mindske stressen, og derved få dig til at præstere på dit topniveau.”

Daniel Kristiansen
Graduate Sales Trainee
VIKING LIFE-SAVING EQUIPMENT A/S
Tidligere
Næste

Studiejob

Et studierelevant arbejde under uddannelsen har for dig som studerende mange fordele:

  • Få erhvervserfaring inden det første job
  • Få mulighed for at bringe din viden fra studiet i spil
  • Få trænet dine evner til at prioritere
  • Få adgang til et relevant erhvervsnetværk

Få et fuldstændigt overblik over dine muligheder for studiejobsøgning på: www.businessesbjerg.com

Sydvestjysk Company-dating

Både studerende og virksomheder har stor
gavn af at lære hinanden bedre at kende

Mange virksomheder vil gerne åbne deres virksomhed mere overfor grupper af studerende og SIBU vil gerne arbejde for, at det bliver mere udbredt og struktureret. Et større fælles arrangement Sydvestjysk Company-dating med mange studerende på besøg i virksomheder er dog udskudt til 2022 pga. Corona

Har du, dit studiehold eller gruppe særlige ønsker til besøg i konkrete virksomheder - så kontakt SIBU.

Andre tiltag:

Semesterpraktik er en oplagt mulighed for at komme tættere på virksomhederne. I SIBU arbejder vi på, at så mange virksomheder som muligt tilbyder praktikker til studerende.

En mulighed for at komme tæt på virksomhederne. Gennem et projektforløb får du/I god mulighed for at undersøge interne forhold eller få løst specifikke problemstillinger, og dermed få en bedre fornemmelse af det fremtidige jobmarked.

Byd dig til i kampen om at deltage i et 2 -årigt Graduate Program, hvor du får faglig og personlig udvikling, skræddersyede kurser, hurtig og bred erfaring fra tre virksomheder samt et stort netværk. Kontakt SIBU for at høre mere.  

En god anledning til at få viden om den lokale jobsituation og blive synlig overfor en række spændende virksomheder:

  • Karrieremesse Esbjerg – Speeddating med virksomheder og 1.200 dimittender og studerende fra de videregående og ungdomsuddannelser. Se mere på: www.karrieremesseesbjerg.dk
  • Dit Karrierevalg – Speeddating mellem virksomheder med elever/lærlinge og grundskolens 8/9 klasser sammen med dine forældre. Mere info følger snarest.
  • Jobdating, Esbjerg – Find din næste medarbejder på Jobcenter Esbjergs Jobdating arrangementer. Se mere på: www.esbjerg.dk  
 
Niels Bohrs Vej 6
6700 Esbjerg
info@sibu.dk
tlf.: 75 12 37 44

Copyright 2020 – Web design /
ausdruck

Close Bitnami banner
Bitnami