Mentorprogram

bliv skarp på dig selv, dine kompetencer og din karriere!

Student in Business' Mentorprogram er et tilbud til studerende på en videregående uddannelser og nye på arbejdsmarkedet

– SKAL DU VÆRE MED?

FRA STUDIELIV TIL KOMMENDE KARRIERE

I Education Esbjerg har vi under initiativet Student In Business (SIBU) tiltaget Student in Business Mentorprogram, hvor vi matcher studerende, der mangler 6 - 24 måneder af deres videregående uddannelse med mentorer fra erhvervslivet, der vil bruge sin tid, viden og erfaring til at vejlede, coache og udvikle mentee.

Gennem netværksmøder, samtaler, sparring og erfaringsudveksling skal mentorprogrammet sikre en bedre overgang fra studieliv til arbejdsliv for den studerende.

Mentorprogrammet giver mentoren mulighed for at prøve kræfter med 1 – 1 sparring, at udvide sit netværk blandt andre mentorer og at hjælpe en studerende godt på vej i vedkommendes kommende karriere.

Dette bidrager til at gøre Esbjerg til en mere attraktiv uddannelsesby og til at sikre kvalificeret arbejdskraft til arbejdsmarkedet i Sydvestjylland.

Afspil video
"Min mentor har hjulpet mig med ansøgningsprocesser i forhold til studie- jobs. Det har gjort, at jeg nu har fået et studiejob".
Chen Jingchang, BA in International Sales & Marketing - Erhvervsakademi SydVest
"Min mentor har givet mig et indblik i, hvad det vil sige at arbejde som kemiingeniør - f.eks., hvor meget arbejder hun i laboratorie og hvordan er hendes dag ellers bygget op?"
Ditte Foged Jensen, Kemiingeniør studerende på Aalborg Universitet
"Som mentor får jeg nye værktøjer, som jeg bruger både i mine samtaler med min mentee, men også i min dagligdag på jobbet".
Palle Lau Nordtorp, Project Engineer – Mechanical - Qubiqa
"Min mentor har givet mig forslag til, hvordan jeg bruger min erfaring, bygger videre på den, samt hvordan jeg, i ansøgningsprocessen, skiller mig ud blandt mange og gør et godt indtryk"
Freja Flodgaard Madsen, Kandidat i Cultural Sociology, SDU Esbjerg
"Mentorprogrammet er et rigtig godt initiativ. Jeg kan virkelig godt lide, at initiativet både hjælper studerende med at få en fod indenfor hos virksomheder, og samtidig også giver virksomhederne en kontakt til de studerende".
Natalia Chrapkova. Process Engineer DSM
Close Bitnami banner
Bitnami